top of page
Buscar

Universitat de Barcelona - Edifici Històric



El Museo Nacional Thyssen-Bornemisza, en col·laboració amb Endesa, convida als espectadors a submergir-se en tres quadres de la Col·lecció Thyssen-Bornemisza mitjançant ulleres de realitat virtual. L’activitat "Entrar en el cuadro" es desenvolupa des del 2018, quan es va estrenar a la Nit dels Museus al Thyssen. A partir d’aquí s’ha portat a cinc ciutats espanyoles: Zaragoza, Palma de Mallorca, Ferrol, Sevilla i aviat a Barcelona.


L’activitat consisteix en realitzar un recorregut complet i tridimensional a través de tot l’escenari de cadascun dels quadres seleccionats. L’usuari es podrà moure lliurement per l’interior dels quadres i explorar tot el que hi hagi al seu voltant, produint una experiència sensorial única. En concret, l’espectador es podrà endinsar en els prats d’Auvers pintats per Van Gogh, en els carrers de Nova York que van inspirar a Mondrian o en les flors i els insectes d’un bodegó holandès del segle XVII.


L’experiència tindrà lloc a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, que acollirà l'activitat del 13 al 17 de gener de 2020. Les reserves per participar en l'activitat es faran presencialment al mateix espai, o bé electrònicament mitjançant l’enllaç entrarenelcuadro.com uns dies abans de l'activitat. L’horari serà de 10:00 a 19:00 i l’entrada serà lliure amb inscripció prèvia.


bottom of page