top of page
Buscar

Cripta Gaudí




The Gaudí Exhibition Center, el museu de Gaudí de Barcelona, ofereix una experiència única a través d’ulleres de ealitat virtual Samsung Gear VR per conèixer la Cripta de la Colònia Güell. Durant uns minuts l’espectador podrà veure com hauria estat treballar amb Gaudí, ultimant amb ell els detalls de la Cripta Güell, una de les obres inacabades que va deixar el genial arquitecte.


Les obres de construcció de l’església de la Colònia Güell van començar el 1908, després d’una dècada de preparació del projecte. El 1914, no obstant això, els fills de Güell van informar l’arquitecte que les obres havien de parar-se. Gaudí només va poder construir la Cripta, però, malgrat això, l’obra es considera una de les mostres principals del seu geni. La cripta és el veritable laboratori de la seva nova arquitectura. És el primer lloc on assaja de manera conjunta tot el que després posarà en pràctica en la Sagrada Família.


El museu està obert d’abril a setembre de 10:00 a 20:00 durant tots els dies de la setmana i festius. De març a octubre està obert de de 10:00 a 19:00 tots els dies de la setmana i festius. De novembre a febrer està obert de 10:00 a 18:00 tots els dies de la setmana i festius. L’únic dia que el museu tanca és el 25 de desembre. L’entrada general val 15€, la reduïda 12€ o 7,50€ i és gratuïta per a menors de 8 anys.


bottom of page