top of page
Buscar

Monestir de Pedralbes


Exposició en realitat virtual que fa una reconstrucció de les estances del Monestir de Pedralbes. La importància que havien tingut les monges al llarg dels segles ha provocat que es recrei els espais més importants del monestir en realitat virtual. Sota el nom de "Rere els murs del monestir. Set-cents anys d’una història en femení" es va inaugurar el 29 de novembre del 2019.


L'exposició es fa utilitzant la tecnologia 3D on els visitants adquireixen una experiència única i completa. Aquesta exposició s’ha creat gràcies a un estudi de recerca molt ampli que permet aproximar-nos a la vida de les monges i cóm vivien dins de les seves estances. En aquesta experiència immersiva podem trobar imatges que permeten a l'usuari imaginar com eren els diferents espais com el jardí del claustre, la capella, la infermeria o la cuina amb tots tipus de detalls.


Per fer la visita a l’exposició el visitant haurà de posar-se unes ulleres de 3D que permeten veure en realitat virtual com eren aquests espais. Al final de exposició ens mostren un audiovisual amb el relat del poder que tenien les monges al Monestir de Pedralbes a l'antiguitat i part de l’època moderna.


L'exposició té prevista la seva durada fins al 31 de desembre del 2020 i quedarà exposada al Monestir de Pedralbes en diferents horaris a un preu de 5 €.


bottom of page