top of page
Buscar

IDEAL. Centre d’Arts Digitals de Barcelona



"Monet, l'experiència immersiva" és una proposta única a nivell mundial que convida a submergir-se en les més extraordinàries obres mestres de l'impressionisme. L'exposició combina tecnologies d'última generació per descobrir com Monet, liderant a tota una generació d'artistes, va saber observar i representar la realitat d'una manera revolucionària. Després de l'aparició de la fotografia, el repte dels artistes com Monet va ser pintar la realitat canviant, els instants fugaços, entenent l'art de la pintura com un acte espontani.


L’exposició consisteix en projeccions d’alta qualitat que inunden l’espai central del “Ideal” i expliquen la tècnica pictòrica del famós autor Claude Monet. Aquestes projeccions són un homenatge a l’autor i a les seves obres més destacades. A la zona de realitat virtual, els visitants poden passejar-se per les destinacions més importants de la vida del pintor: des de la seva infància a Le Havre, la joventut a París, les estades a Londres, el refugi holandès de Zaandam, la vida familiar a Argenteuil, fins a la seva darrera etapa a Giverny.



L’exposició es troba al Centre d’Arts Digitals de Barcelona (“IDEAL”) i té una duració de 50 minuts. Es fan 9 sessions tots els dies de la setmana de 11:00 a 19:00 hores menys els dimarts i el preu de l’entrada és de 9 euros.



bottom of page