top of page
Buscar

Catedral de Santa Maria de los Reyes de Laguardia



El febrer de 2015 el pòrtic de la Catedral de Santa María de los Reyes de Laguardia (Álava) va inaugurar un espectacle de llums i so en el qual s'expliquen els significats històrics, socials i artístics de la porta del temple. La intenció és la de promocionar i valorar part del patrimoni, oferint als visitants una experiència impactant que li permeti entreveure l'excepcionalitat que té el pòrtic de la catedral creada entre els segles XIV i XVII.


La porta s'il·lumina mitjançant uns projectors dotats de tecnologia LED amb diferents filtres i lents que són manipulats a través d'un sistema de gestió d'enllumenat programat per seguir uns temps prèviament guionitzats. L'espectacle té una durada de nou minuts en què podem gaudir d'un ambient barrejat amb sons musicals i naturals. Comença totalment a les fosques per finalitzar amb un pòrtic il·luminat per complet.


L'entrada a l'església és de 3 euros per persona, i inclou la visita de 30 minuts que inclou el visionat del videomapping. És obligatori realitzar una reserva per entrar a la catedral.


bottom of page