top of page
Buscar

El Museo de la Autonomía de Andalucía



Ubicat a la localitat sevillana de Coria del Rio, el Museo de la Autonimía de Andalucía disposa d’una sala permanent que utilitza un recurs museístic de realitat augmentada creat per l’empresa “Arpa Solutions” que permet al visitant realitzar un recorregut virtual per les institucions d’autogovern.


El projecte es basa en una plataforma de software que recrea diferents funcions pedagògiques i culturals per afavorir la interacció amb els usuaris. Aquesta recrea models virtuals tridimensionals de la ubicació dels edificis institucionals com el Parlament andalús, el Consell de Govern i el Tribunal Superior de Justícia de Andalusia.


Mitjançant unes safates circulars amb uns marcadors es col·loquen davant d’una càmera web a l’hora que apareixen a la pantalla les maquetes virtuals sobre els marcadors que porten els visitants.


La intenció és la de donar a conèixer els òrgans de govern més representatius de la comunitat autònoma i la seva funcionalitat.


La entrada al Museu de la Autonomía de Andalucía es gratuita i l'horari de dimarts a dissabtes de 10:00 a 14: 00. Tarda: dimecres de 17:00 a 20: 00. Tancat els festius.


bottom of page