top of page
Buscar

Centro de Arte Moderno y Contemporáneo Daniel Vázquez Díaz



Aquesta exposició es tracta d'un vídeomapping dedicat a la localitat minera de Nerva que resumeix la història del municipi d'una forma original en tan sols uns minuts.


Els visitants poden fer-se una idea general de la tradició minera i cultural que atresora Nerva, així com a la multitud d'artistes que donen esplendor al lema, "Tierra de Artistas", des del pintor Vázquez Díaz fins al compositor Manuel Rojas, passant pel poeta José María Morón, i un llarg etcètera que no ha parat de créixer al llarg dels seus més de 130 anys d'història.


Aquest nou sistema de projecció audiovisual mostra també la privilegiada ubicació geogràfica en la qual se situa la localitat de Huelva, caracteritzada pel seu entorn entorn miner. A més, el vídeo ofereix un interessant recorregut virtual pels edificis públics més emblemàtics de la localitat: l'Ajuntament de principis de segle XX, la plaça de toros, etc.



Les entrades són gratuïtes i es pot visitar el museu de dimarts a dissabtes de 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 durant l’hivern, i de 11:00 a 14:00 i de 18:00 a 21:00 al estiu. Dilluns, diumenges i festius obren de 10:00 a 14:30.



bottom of page